Paikka, jossa sinut tunnetaan
ja vierailustasi iloitaan!

Työpaikat

Kitty's Milkshake Bar on vuonna 2016 aloittanut suomalainen yritys. Olemme edelleen pieni yritys, mutta etsimme koko ajan hienoja ihmisiä, jotka voisivat tulla mukaan kasvavaan tiimiimme. Tyypillisesti etsimme milkshake-artisaaneja, jotka tulisivat tekemään ja luomaan hienoja ja tuoreita jäätelöpohjaisia milkshakeja meidän mahtaville asiakkaillemme.

Kitty's Milkshake Bar on jännittävä paikka olla töissä. Etsimme ahkeria ja luotettavia ihmisiä, jotka tulevat hyviin toimeen toisten ihmisten kanssa. Ihmisiä joitten asiakaspalvelutaidot ovat mahtavia, jotka työskentelevät hyvin paineen alla, ja joilla on mukava persoonallisuus. Jos tunnistat tästä itsesi, tai jos tiedät jonkun toisen joka sopisi kuvaukseen, niin jätä meille hakemus!

Haetko työkokemusta? Teemme töitä mielellämme ahkerien harjoittelijoitten kanssa vähintään kahden viikon jaksoissa. Tarkastaaksesi tämänhetkiset harjoittelumahdollisuudet, laita sähköpostia osoitteeseen hello@kittysmilkshakebar.fi.

Tarkista oikealta tämän hetkiset avoimet työpaikkamme.


Hakutavat

Voit hakea kahdella tavalla, joko täyttämällä hakemuksen verkkosivuillamme tai lähettämällä meille videon itsestäsi.


Verkkohakemus

Täytä sähköinen hakemus verkkosivuillamme (avautuu uuteen ikkunaan).


Videohakemus

Voit myös hakea meille töihin tekemällä itsestäsi videon. Toivoisimme että pidät videon alle 5 minuutin pituisena ja vastaisit videolla samoihin kysymyksiin kuin sähköisessä hakulomakkeessammekin. Lähetä videotiedosto tai linkki videoon osoitteeseen hello@kittysmilkshakebar.fi.