Paikka, jossa sinut tunnetaan
ja vierailustasi iloitaan!

Arvostelut

Voitte käydä kurkkaamassa arvostelujamme TripAdvisor sivullamme tai Facebookissa. Tässä muuta vihjettä antava luettavaksesi.


Paras kirsikkapirtelö! Maailman paras kirsikkapirtelö, mukava henkilökunta. Pieni miinus voisi olla istumapaikkojen vähyys, muuten miljöö viehättävä.
Janna H Five star review

Tekee mieli kokeilla kaikkia makuja Tarjoaa juuri sitä mitä lupaa, eli herkullista pirtelöä sekä ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua. Lista on sen verran houkutteleva, että joutunee käymään useamman kerran.
Jarmo L Five star review

One and only real Milkshake Bar! Taivaallisen ihana pirtelöpaikka, joka vie sydämesi ja saa sinut haluamaan lisää! Aidolla rakkaudella tehdyt ihanat pirtelöt, pehmeän kuohkeita, ihania makuelämyksiä jotka kruunaa aivan mahtava henkilökunta, mistään et saa parempaa palvelua. Suosittelen lämpimästi, takuu varma hymy huulilla lähdet :) ja palaat uudestaan ja uudestaan.
SariN238 Five star review

Paras Emme huomanneet että paikka oli jo sulkenut kun menimme paikalle. Henkilökunta spottasi lievän pettymyksen ja tulivat ulkoa kutsumaan meidät takaisin pirtelölle :) todella hyvää asiakaspalvelua ja pirtelöt 100
varjosal Five star review

Heavenly Absolut en favorit... Hasselnöt-shake var sååå gott... mysigt i en gammal saluhall. Trevlig personal.. om det nu var Kitty själv.. ;)
Corina d Five star review

Loistava pirtelö, ystävällinen palvelu Suomessa harvemmin tämän tyylisiä tuhteja pirtelöitä on saanut. Pirtelö oli iso ja hyvin rakennettu, ei kuitenkaan niin älytön, etteikö sitä olisi jaksanut juoda. Mukavasta jenkkityylistä plussaa. Ei liene liioiteltua väittää, että täältä saa Suomen parhaat pirtelöt.
Rampale Five star review