Paikka, jossa sinut tunnetaan
ja vierailustasi iloitaan!

Tarinamme

Intohimomme on luoda mahtavia ihmissuhteita ja tehdä hyvää samalla kun tuotamme maukkaita kokemuksia.

Olemme Sanna Langi ja Michael Suhonen. Tapasimme ja valmistuimme AMK HAAGA-HELIASSA. Valmistumisen jälkeen perustimme yrityksen nimeltä samiGo Restaurants vuonna 2016, ja vuotta myöhemmin, Kitty's Milkshake Bar syntyi.

Yritystoiminnan aloitimme Hietalahden kauppahallissa, joka oli hieno paikka aloittaa matkamme yrittäjyyteen. Heti ensimmäisenä vuonna saimme suosiota ja pistimme alulle pienen pirtelövillityksen. Teimme paljon töitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja kehitimme tuotteiden makuja, sekä tietoamme yritystoiminnasta. Tiemme yrittäjinä tähän saakka on ollut mahtavaa.

Vuonna 2017 meille tarjottiin paikkaa Iso Omena -ostoksesta ja heinäkuussa 2017 avasimme sinne ensimmäisen flagship-pirtelöbaarimme. Olemme sen jälkeen terävöittäneet konseptiamme ja toivomme että matkamme jatkuu ja Kitty's Milkshake Bareja voitaisiin nähdä ympäri Suomea.

Rakastamme pirtelöitä, emme vaan voi sille mitään. Ja kukapa ei ihastuisi näihin värikkäisiin ja maukkaisiin herkkuihin, jotka sisältävät upeitä päällisiä ja oikeita makuja.

Meillä tarjonta on aina runsasta ja voimme ylpeinä todeta, että olemme Suomen ainut oikea pirtelöbaari, joka tarjoaa yli kahtakymmentä eri annosta, joista ihmiset pitävät. Tervetuloa herkuttelemaan 1950-luvun amerikkalaiseen tyyliin.