Paikka, jossa sinut tunnetaan
ja vierailustasi iloitaan!

Työpaikat

Kitty's Milkshake Bar on vuonna 2016 aloittanut suomalainen yritys. Olemme edelleen pieni yritys, mutta etsimme koko ajan hienoja ihmisiä, jotka voisivat tulla mukaan kasvavaan tiimiimme. Tyypillisesti etsimme milkshake-artisaaneja, jotka tulisivat tekemään ja luomaan hienoja ja tuoreita jäätelöpohjaisia milkshakeja meidän mahtaville asiakkaillemme.

Kitty's Milkshake Bar on jännittävä paikka olla töissä. Etsimme ahkeria ja luotettavia ihmisiä, jotka tulevat hyviin toimeen toisten ihmisten kanssa. Ihmisiä joitten asiakaspalvelutaidot ovat mahtavia, jotka työskentelevät hyvin paineen alla, ja joilla on mukava persoonallisuus. Jos tunnistat tästä itsesi, tai jos tiedät jonkun toisen joka sopisi kuvaukseen, niin jätä meille hakemus!

Haetko työkokemusta? Teemme töitä mielellämme ahkerien harjoittelijoitten kanssa, jotka tarvitsevat työkokemuksen kartuttamista. Tarkastaaksesi tämänhetkiset harjoittelumahdollisuudet, laita sähköpostia osoitteeseen jobs@kittysmilkshakebar.fi.

Tarkista oikealta tämän hetkiset avoimet työpaikkamme.


Yhteydenottolomake

Täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme (avautuu uuteen ikkunaan). Lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen jobs@kittysmilkshakebar.fi.